Placeholder Image

Picture storytelling

De kans is groot dat wanneer je het woord “Storytelling” ziet of hoort, je je voorstelt dat iemand uit een verhalenboek leest als entertainment. Niet erg zakelijk toch? 

Hoe verhoudt storytelling zich tot jouw bedrijf?
 
De vaardigheid van het vertellen van verhalen heeft alles te maken met het vermogen om te communiceren. Het helpt je om 'droge informatie' of vakjargon om te zetten in een taal die mensen direct aanspreekt.
Placeholder Image
Plan een call voor meer info

Maak contact met je potentiële klanten op strategisch, logisch en emotioneel niveau. 

Ik leer ondernemers de kracht van boeiende, heldere berichten in combinatie met afbeeldingen die net als de tekst een beroep doet op emotie, maar ook logica. Berichten die nieuwsgierigheid opwekken en tot actie aanzetten. Transformeer je bedrijf vanuit het perspectief van verhalen. 
 
Bekijk deze gratis download over waarom de vaardigheid van het verbeeldend communiceren zo belangrijk is voor je bedrijf.
GRATIS Download

Storytelling is een taal. Een taal die over de hele wereld wordt gesproken, omdat het gebaseerd is op emoties en emoties zijn universeel. 

Het aspect van emoties in een bedrijf wordt sterk ondergewaardeerd. Maar je communiceert meer dan alleen logica, feiten en cijfers die je vangt in PowerPoints en Excel-sheets. 
 
Ondernemers zien duidelijke communicatie en professionaliteit als belangrijke factoren in hun bedrijf en dat zijn ze ongetwijfeld ook. Maar je kunt je voorstellen dat dit niet goed samengaat met de creativiteit en verbeeldingskracht die Storytelling vereist. Storytelling wordt vaak terzijde geschoven als irrelevant en tijdrovend, terwijl het een cruciale factor is voor zakelijk succes. 
 
Het maakt deel uit van je merk en dat is tegelijkertijd ook de reden waarom de kracht van storytelling sterk wordt onderschat, aangezien branding vaak wordt uitbesteed. Storytelling daarentegen is een vaardigheid die je wilt doorgeven aan iedereen die de identiteit van je bedrijf communiceert. Door middel van een draaiboek voor teamleden maar ook voor iedereen binnen je bedrijf aan wie je werk uitbesteed. 
 
Ik help jou en je bedrijf om een groenblijvende strategie te creëren die deze enorm belangrijke vaardigheid inzichtelijk maakt, waardoor je met gemak inspirerende inhoud creëert voor diverse media en indien gewenst het helder en overzichtelijk kunt overdragen aan derden.
Placeholder Image
Placeholder Image

Wil je een gratis download ontvangen over hoe storytelling massaal mensen naar jouw bedrijf kan trekken?

Tips, trucs en inspiratie

Klik hier voor de download!
Geen spam, alleen maar liefde. Ik bescherm je privacy en zal je gegevens nooit doorgeven aan derde partijen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.