Oké dan... één Nederlandse pagina om erin te komen en dan door naar Engels! :)

Wil jij een online business starten of heb je al een succesvol online bedrijf, maar richt je je met name op Nederland?  

Met mijn Done For You service en online programma: International Online Business help ik jou optimaal gebruik te maken van de grenzeloze mogelijkheden die het internet biedt in de nr. 1 internet taal: Engels!

Ben jij geïntereseerd in mijn International Online Business programma?

Schrijf je vandaag alvast vrijblijvend in en ontvang een reminder als het programma start, dan neem ik persoonlijk contact met je op!

JA, DIT WIL IK!

Besteed de essentiële actie uit, die nodig is om het bereik van je online bedrijf gigantisch te vergroten! 

Eigenlijk is het zo logisch. ONLINE is sowieso wereldwijd, dus waarom een training hierover?

Feit is dat veel Nederlandse Online Ondernemers (ook de meest succesvolle) de nodige blokkades ervaren om hun bedrijf over te zetten naar Engels. Helemaal als je al Nederlandse 'fans' hebt, wil je trouw blijven aan je huidige klanten.

Maar als ondernemer ben jij continue bezig met stappen te zetten buiten je comfortzone, want daar zit de groei en dit schreeuwt om aandacht. Aandacht die je nu (even) niet hebt. 

Ik help jou met je Internationale Launch en neem je blokkades weg.

CHECK OUT MIJN SERVICE
OVER KAJABI

Frequently Asked Questions

De toekomst van business is mondiaal. Dankzij globalisering en het Internet is het makkelijker dan ooit tevoren om (een tak van) je bedrijf te beginnen buiten je landsgrenzen. 

Ook de acceptatie van Internationale betaalmiddelen gaat tegenwoordig naadlozer dan ooit. Je kunt de Internationale markt bijna zonder barrières betreden. 

Wat houdt je tegen?

Een 'Global mindset' helpt je informatie, culturele normen, tradities van over de hele wereld te begrijpen. Daardoor kun je je een beeld vormen van hoe je impact kunt hebben in verschillende landen ondanks de taal barrière en dat is de sleutel tot wereldwijd succes.

Globalisering verbetert de communicatie tussen landen. Een verbindende taal als Engels verhoogt de toegang tot onderwijs, technologie, gezondheidszorg, media, consumentengoederen en meer. Het is essentieel voor de vrije handel.

Je wilt je geen zorgen hoeven maken over vertalen en al de onzekerheden die in de weg staan van actie en jouw internationale succes. Ik begrijp jouw missie, respecteer je bedrijf en weet hoe kostbaar je tijd is. 

Uitbesteden verbetert de focus op de dingen waar jij goed in bent en voedt het plezier in je werk.

Mijn missie is om voor jou de voorwaarden te scheppen waarop jij je werk op internationaal niveau optimaal kunt doen. Om dat voor elkaar te krijgen, help ik je persoonlijke blokkades en begrenzingen aan de kant te zetten om de actiestappen te kunnen nemen die resultaat opleveren, zodat uitbreiden naar Internationaal naadlozer gaat dan je nu voor mogelijk houdt. 

Ik wil je horen roepen: "Deze stap had ik VEEL eerder moeten zetten!" Daar mag je me 's nachts voor wakker maken!

Volgens de statistieken is Engels de meest vertegenwoordigde taal online, wereldwijd.

Dit is geen verrassing, want Engels was de taal van de oprichters van het internet en domineert al vele jaren de internet-talen top 5.

Tenzij je vloeiend Chinees spreekt (wat de tweede grootste Internet taal is) raad ik je ten zeerste aan om over te stappen op Engels. In mijn online programma vertel ik je alle mogelijkheden en wat je kunt doen om de kans van slagen (en doorzetten) te vergroten.

Je kunt ook overwegen je website in meerdere talen te vertalen, zodat je site in meer dan één taal toegankelijk is.

Dit is alleen niet een oplossing voor ondernemers die een personal brand zijn of willen opbouwen.

Als je een persoonlijk merk bent, willen mensen jouw online aanwezigheid ervaren. Ze willen je zien en horen, in video's, seminars, evenementen, enzovoort. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je begrijpelijk Engels spreekt. Een accent wordt vaak juist als charmant ervaren, dus maak je daar niet druk om. Als je je boodschap, jouw missie, maar met overtuiging kunt overbrengen. 

Ook dat vereist een taal die Internationaal breed wordt geaccepteerd.

Veel mensen laten zich ook tegen houden door het idee dat je in het Engels een grotere markt bereikt, maar dus ook veel meer concurrenten hebt. Dat is relatief, want jouw aanbod is uniek. Dat is net zo essentieel voor Nederlandse klanten. Een vingerafdruk is niet alleen in Nederland uniek, maar wereldwijd. 

Zorg voor een flink stuk JIJ in je content en concurrentie verbleekt in het licht van jouw originaliteit. Dat is in elke taal hetzelfde.

Er is geen betere tijd geweest om wereldwijd zaken te doen! Het internet heeft JOUW expertise nodig.

Wil jij tips, tricks en inspiratie ontvangen over internationaal online ondernemen?
Wel in het Engels natuurlijk (Practice What You Preach)

Vul hier je naam en mailadres in en ik hou je op de hoogte.

P.s. Maak je geen zorgen, ik hou zelf ook niet van SPAM, alleen to-the-point info! Ik deel je adres met niemand en bescherm je privacy. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.